Alocasia Zebra- Fil Kulağı
Alocasia Zebra- Fil Kulağı
Alocasia Zebra- Fil Kulağı
Alocasia Zebra- Fil Kulağı
Alocasia Zebra- Fil Kulağı
Alocasia Zebra- Fil Kulağı

Alocasia Zebra- Fil Kulağı

7 Kişi Ortalama 4 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Yok  Gelince Haber Ver 

Çiçek Kodu : 4280

Ürün Boyutu : saksı dahil:100-105 cm

Kullanılan Malzemeler : seramik saksı

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

3489
,00 TL
(KDV DAHİL)

Alocasia Zebra- Fil Kulağı

Alocasia Arum ailesine aittir ve Güneydoğu Asya'nın tropikal yağmur ormanlarında yetişir. Özellikle Borneo'da yaygındır ve dört metre yüksekliğe ulaşabilir. 79 tür bilinmektedir. Bitki ekvator çevresinde 28.000 yıldır gıda olarak yetiştirilmektedir. Orijinal versiyonlardan, yenilebilir olmayan, ancak çok güzel olan dekoratif bitkiler yetiştirildi. Alocasia, ellili yıllarda oturma odasını fethetti ve güzel bir vintage havasına sahip. Bu bitkilere Fil Kulağı da denir.


Tüm Ürünler 6 Taksit

ÖZELLİKLER

Güneş İhtiyacı Aydınlık sabah-akşam güneşi alan bir yer
Bitki yüksekliğisaksı dahil:100-105 cm
Su İhtiyacısuyu sever, toprak elle kontrol edilerek kurumsına müsaade etmeden sulamalı
Isı İhtiyacı16-28 derece oda sıcaklığı
Saksı genişliği27 cm
Saksı Tipiseramik saksı

Alocasia bakımı hakkında

Bitkiler en iyi şekilde sürekli nemli bir toprakla gelişir. kışın biraz daha az, yaz aylarında biraz daha fazla, ama tercihen bir seferde büyük miktarlar yok. Alocasia da düzenli olarak püskürtülmeyi sever.

Bitkiye çok fazla su verirseniz, alocasia nemi uzaklaştırır ve kirişlere damlalar çıkabilir, bu bağırsak olarak adlandırılan daha az su vererek kaybolur.

Alocasia güneş ışığında en iyi şekilde gelişir. Bitkiyi bir pencerenin yanına yerleştirin. Yeterli ışık yok ve bitki yaprakları ışığa doğru büyüyecek.

Büyüme döneminde ayda bir kez sıvı besin verin. Kışın gübreleme gerekli değildir.

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. Hızlı teslimat kaliteli hizmet

    Verdiğim siparişi İstanbul içersinde birkaç saat içinde gönderdiler.Gelen üründeki hatayı çok hızlı telafi edip tekrar birkaç saat içinde yenisini gönderdiler.Görseldekinin aynısı geldi.Teşekkür ederim.

    GönderenNeşe Uçar-
  2. hulyaduzenli@gmail.com

    Çiçekleriniz gayet güzel. Ancak teslimat saati noktasında biraz daha hassasiyet göstermeniz gerekir. Sipariş ettiğim üründe bu konuda aksaklık yaşadım.

    GönderenHülya Düzenli-

    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Ürünler Şişli mağazamızda özenle hazırlanarak tek merkezden tüm İstanbula dağıtım yapıyoruz, Son günlerde İstanbul trafiğinde yaşanan yoğunluktan dolayı gecikmeler yaşadık, yaşanan aksaklıktan dolayı anlayışınızı bekliyor, özür diliyoruz.

    GönderenÇiçek Diyarı-29.01.2021
  3. emlkrkc@gmail.com

    Annler günü için hazırladığınız siparişim için çok teşekkür ederim. Beni bir kez daha yanıltmadınız. Uzun yıllar kalitenizi değiştirmeden yolunuza devam etmenizi dilerim. Emeklerinize çok teşekkürler.

    GönderenEmel Demir-

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE
İşaretleyin: