- Teşekkür
- tuba.alboya@gmail.com
Sürekli sizden alışveriş yapmamıza rağmen bu seferki hayal kırıklığı oldu maalesef. Vazonun üzerine kağıda sarılı bir buket konmuş verilmiş anneme hem de özel durumu olması dolayısıyla yüzünü en fazla sizinle güldürürüm demiştim . Zaten siparişimdeki vazo ve çiçekte farklıydı . Vazo için tamam değişiklik olabilir demişssiniz ancak çiçek alalade bir görüntü ile geldi ve hiç beğenmedim açıkcası. Biz sizler vasıtasıyla özür diliyoruz sevgimizi ifade ediyoruz duygularımızı belli ediyoruz. Benim duygumun yansıması bugünkü çiçek değildi.
Değerli müştermiz, Öncelikle size istemeden de olsa hayal kırıklığı yaşattığımız için özür dileriz. Ancak notunuzda ekstra süsleme istediğiniz için arkadaşlar renkli ambalaj kağıdına sarılarak vazoya yerleştirilmiş buket. Ambalaj kağıdını çıkarıp vazoya koyarsanız görselle aynı olduğunu göreceksiniz.
- mahmut.sen03@outlook.com
teslim tarihinden 1 gün sonra teslim olması dışında bir sıkıntı yok teşekkürler
Değerli Müşterimiz, kargolu ürünleri kargo firmasının teslim zamanını dikkate alarak kargoluyoruz, ancak kargodaki gecikmeler bizim kontrolümüz dışında olduğu için gecikme yaşanabiliyor. Sipariş aşamasında sitemizde bu durumu belirtiyoruz.
Teşekkürler tam zamanında teslim edildi ilgi ve iletişim çok iyiydi. Cicekler de çok beğenildi. Bundan sonra herkese tavsiye ederim: