Yeni ÜyelikÜye GirişiSipariş Takibi

İstanbul'un en iyi ferforjeleri burada.

Metal ayak üzerine dizayn ederek şık ve estetik bir görünüm kazandırdığımız ferforje çeşitlerini kategorimiz içerisinde inceleyebilirsiniz. Mevsime uygun yeşillikler ve taze çiçekler kullanarak hazırladığımız tüm tasarımlar canlı görünümünü uzun süre muhafaza edebiliyor. Açılışlar, kokteyller, çeşitli etkinlikler, düğünler ve nişan törenleri gibi tüm özel günlerde gönderimini yapabileceğiniz bu tasarımlar cazip fiyatlarıyla da yüz güldürüyor.

Ferforje Siparişi

Çok sayıda farklı çiçek çeşidini kullanarak özenle hazırladığımız ferforje modelleri arasında mor rengin ya da beyaz rengin ön planda olduğu tasarımlar da mevcut. Tercihinizi kullanılan çiçeklere göre yapabileceğiniz gibi ön plana çıkan renge göre de yapabilirsiniz. Kategorimiz içerisinde hem çift göbekli olarak hazırlanan hem de yuvarlak bir hat çizecek şeklinde dizayn edilen pek çok farklı tasarım bulunuyor.

Gönderim yapacağınız yere en uygun olan tasarımı kolaylıkla bulabilir ve aynı gün dilediğiniz adrese teslimat yapmamızı sağlayabilirsiniz. Ayrıca sadece iki renkte çiçekleri kullanarak hazırladığımız ferforje çeşitlerine de mutlaka göz atın. Dilerseniz üzerine isminizin ya da firma adının yazılı olduğu şeridi ilave ederek de teslimat yapabiliriz. Gülden sümbüle, zambaktan papatyaya kadar en kıymetli çiçeklerle hazırladığımız ferforjeler gösterişli duruşlarıyla da ön plana çıkıyor.

Ferforje Yolla

Tamamında birbiri ile uyumlu çiçekler kullandığımız ferforjeler muhteşem çiçek kokusunu yoğun bir şekilde yansıtabiliyor. Saatlerce canlı ve diri kalabilen bu tasarımlar arasında katılamadığınız düğünlere gönderebileceğiniz özel tasarım çeşitlerimiz de mevcut. Süslemede kullandığımız yeşillikler de çiçek çeşitlerini ön plana çıkararak daha estetik ve şık bir görünüm kazanmalarına yardımcı oluyor.

Her bir ferforje için yılın belirli dönemlerinde değil yıl boyunca makul fiyat politikası uyguluyoruz. Cazip fiyatlara eşlik eden uygun ödeme kolaylıklarından da faydalanarak isminize yakışacak bir ferforje siparişini hemen bize iletebilirsiniz. İstediğiniz adrese aynı gün teslimat gerçekleştirebiliriz.