Yeni ÜyelikÜye GirişiSipariş Takibi

Yer aldığı ortama şans ve para getirdiğine inanılan şans bambusu birçok ortamda dekoratif olarak da harika bir görünüme sahiptir. Ev, iş gibi farklı ortamlarda sık sık karşımıza çıkmaya başlayan şans bambuları aynı zamanda dekoratif olarak da tercih edilen bitki türleri arasında yer almaktadır. Alanında uzman çiçekçi adresiniz Çiçek Diyarı’nda farklı bambu çiçek modelleri sizi bekliyor.

Yaşam alanları daha benzersiz ve estetik açıdan harika bir hale getirmek istiyorsanız şans getirdiğine inanılan bu şans bambusu çeşitleri arasından bir seçim yapabilirsiniz. Özel olarak hazırladığımız şans bambuları ile yaşadığınız ortamları süslemek için web sitemizden ilgili kategoriyi inceleyebilirsiniz. Şans bambuları aynı zamanda sevdiklerinize ve yakınlarınıza göndermek için de harika birer seçenektir. Özellikle çiçek gönderimi yapacağınız kişinin şansa ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız onları mutlu etmek için online çiçekçi adresiniz Çiçek Diyarı’nda bambunuzu seçtikten sonra sadece birkaç adımda satın alabilirsiniz.

Şans Bambuları ile Mutluluğu, İyi Şansı Hediye Edin

Şans bambularını sitemizde uygun fiyatlarımızla ve geniş seçeneklerimizle inceleyip, satın alabilirsiniz. Geçmiş olsun amacıyla, yeni işe başlayan sevdiklerinizi tebrik etmek amacıyla, başarıyı kutlamak için, hatta bazen sadece iyi şans dilemek için bile şans bambusu çiçek gönderimleriniz gerçekleştirilmektedir.

Çiçek siparişleriniz arasında şans bambusu çoğu zaman en zarif seçenekler arasında yer alır. Özellikle dekoratif anlamda da çok sevilen bambular tüm yaşam alanlarınıza farklı bir atmosfer katabilir.

Çiçek Diyarı Şans Bambusu

Çiçek Diyarı’nda uzun cam vazolar içerisinde bambu modelleri bulunmaktadır. Bambu modellerimiz 3, 5, 7, 9, 11 gibi farklı adet şans bambusu seçeneklerine sahiptir. Ayaklı vazo içerisinde bulunan bambularımız ile dilediğiniz çiçek çeşitlerini de birlikte kombinleyerek dilerseniz yaşam alanlarınızda güzel detaylar elde edebilirsiniz.

Zevkinize uygun bambular ile hem kendi yaşadığınız alanları hem sevdiklerinizin ortamlarını adeta daha enerjisi yüksek bir hale getirebilirsiniz. Çiçek Diyarı’ndan satın alacağınız bambular mekanlarınıza faydalı gelecek. Hemen hemen birçok alanda kullanılabilir olması sayesinde de kolay bir şekilde yetiştirebilirsiniz.

Sitemizdeki uzun boylu ve zarif bitkilerden olan bambular şans getirmekle birlikte bereket de getirmektedir. Estetik bir görünümü de olan şans bambuları ile sağlık, refah, başarı gibi kavramları da hayatınıza çekebilirsiniz.

Şans bambuları vazo içerisinde tasarlanarak, süslenerek hazırlanmaktadır. Size sunmuş olduğumuz şans bambusu tasarımları arasında oldukça şık görünüme sahip olan modellerimiz bulunmaktadır. Gösterişli bir duruşa sahip olan bambular ortalama 70 cm uzunluğu civarında, kullanmak istediğiniz birçok alanla uyumlu bir formdadır. Tüm yaşam alanlarınızda biraz egzotik tarzda dokunuşlar yakalamak istiyorsanız Çiçek Diyarı’na gözatmadan şans bambusu tercihinizi yapmamanızı öneririz.

Şans Bambusu Fiyatları

Şans bambusu fiyatları herkes tarafından merak edilen bir detaydır. Şans bambusu satın almayı planlayan birçok kişi “Şans bambusu fiyatları nedir?” sorusunu sormaktadır. Eğer canlı şans bambusu fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız Çiçek Diyarı’nı ziyaret edebilir veya müşteri hizmetlerimizle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Sitemizde gerekli araştırmayı yaptıktan sonra şans bambusu fiyatları hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Sağlıklı ve yemyeşil bir görünüme sahip olan şans bambularımız seçeceğiniz bambu adetine ve tasarımına göre farklılık gösterebilmektedir. Sitemizde birçok bütçeye hitap edecek şans bambusu mevcuttur. Seçiminizi bütçeniz doğrultusunda da dilerseniz yapabilirsiniz. Kendi aralarında farklılık gösteren bambu fiyatlarını etkileyen en önemli faktör vazoda bulunan bambu adedidir. Mesela içerisinde 3 adet bambu bulunan şans bambusu vazo aranjmanı ile içerisinde 7 adet şans bambusu bulunan bir aranjmanın fiyatı birbirinden farklıdır. Az adet bulunan bambu aranjmanları fazla adetteki seçeneklere göre daha uygun olabilmektedir. En sağlıklısı ilk olarak kaç adet bambu siparişi vereceğinize karar vermektir.

Fiyatını da göz önünde bulundurarak bir şans bambusu seçimi yaptıysanız eğer sonrasında seçtiğiniz bitkiye güzel bir not ekleyerek, istediğiniz adrese gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Şans Bambusu Bakımı

Konu çiçek bakımı olduğunda bazı çiçeklerinin bakımının daha kolay bazılarının ise zor olduğunu söyleyebiliriz. Şans bambusu bu kategoride adı gibi şanslı olan bitkilerdendir. Bambu bitkisinin bakımı birçok bitkiye göre oldukça kolaydır. Bambu bakımı hakkında bilgi vermeden önce bambu seçimi yaparken dikkatli olmak gerekmektedir. Bambu seçimi yaparken bambuyu iyi bir şekilde seçmek gerekmektedir. Seçilen bambu sağlıklı mı değil mi önce bu ayrıntıya dikkat etmek gerekmektedir. Bambunun sağlık olup olmadığını anlamak aslında oldukça kolay. Tüm kısımlarının yeşil olduğu bir bambu çoğunlukla sağlıklıdır. Gövde kısmı, üst kısmı ve çiçek kısımları tamamen yeşil olmalıdır. Bambunuzu seçerken üzerinde sarılıklar olmamasına dikkat edebilirsiniz.

Şans bambusu bakımı kolay demiştik. Bakımı kolay olan bambular birçok alanda sağlıkla büyüyebilmektedir. Bambu suyun içerisinde yetişebildiği gibi kimi zaman toprakta da yaşayabilmektedir. Ama suda bambu yetiştirmek gayet kolaydır ve tercih edilebilir. Eğer bitki suda yetiştirilecekse cam ve şeffaf bir vazo tercih edilmektedir. Hem şeffaf cam vazoda bitki daha şık gözükmekle birlikte, suyun rengi de görülebilecektir. Uzun ve tekli olan bambular cam vazo içerisinde rahat bir şekilde bakılabilmektedir.

Cam vazo sayesinde bambularınızın ışık ya da güneş alması da daha kolay olacaktır. Vazonuzu içerisindeki bambularla birlikte güneş alan bir yere koyabilirsiniz. Bu arada bambuların güneşi sevdiğini de söylemeden geçmeyelim. Tabi ki sadece güneş görmesi iyi bir bakım için güneş ışığı yeterli değildir. Bambular her ne kadar ışığı seven bitkiler olsa da kimi zaman doğrudan güneş ışığına maruz kalmaları onlar için iyi olmayabilir. Bambular için gerekli ışığı sağladıktan sonra su tercihinizi de iyi bir şekilde yapmalısınız. Mümkünse tercihinizi içme suyundan ya da arıtılmış sudan yana kullanabilirsiniz. Su koyduktan sonra da bu suyun bambunuzun köklerini tamamen kaplamasına dikkat edebilirsiniz. Sonrasında ise bu suyu düzenli aralıklarla değiştirebilirsiniz. Suyun ne zaman değişmesi gerektiğini suyun kokusunu ve rengini kontrol ederek kendiniz belirleyebilirsiniz.

Bambular cam vazonun yanı sıra bazen saksıda da bakılabilmektedir. Eğer vazo yerine saksı tercih edecekseniz saksı seçiminizi etrafı delikli olan bir modelden yana yapabilirsiniz. Sonrasında bambuya belirli zamanlarda su verebilirsiniz.

Şans Bambusu Nereden Satın Alınır?

Şans bambusu siparişlerinizi Çiçek Diyarı’nda gönül rahatlığıyla verebilirsiniz. Sizin için her zaman en sağlıklı ve canlı bambuları seçerek size ve sevdiklerinize ulaştırmaktayız. Sitemize girdikten sonra bambunuzu seçerek siparişinizin tamamlanması için diğer adımları takip edebilirsiniz. Sonrasında bambunuz belirttiğiniz adrese teslim edilir. Üstelik 24 saat dolmadan, dilediğiniz saat dilimi arasında. Hazırsanız şans bambusu seçiminize başlayabilirsiniz.